Of u nu de balie van uw bedrijf wilt verfraaien of uw kantoorruimtes wilt opfleuren met levendige kleuren, bloemenvazen gevuld met verse bloemen bieden een gastvrije en professionele uitstraling. Niet alleen kunnen bloemen bij de balie de sfeer verhogen en een positieve eerste indruk maken op bezoekers, ze kunnen ook in andere bedrijfsruimtes worden ingezet om werknemerstevredenheid te bevorderen en de productiviteit te verhogen.

Voor bedrijven die continuïteit en gemak waarderen, bieden wij bloemenabonnementen aan. Met een abonnement zorgt u ervoor dat uw balie en kantoor altijd voorzien zijn van verse bloemen zonder dat dit veel inspanning vereist. Onze populaire weekabonnementen houden in dat u wekelijks een nieuw boeket ontvangt in een bijpassende leenvaas, zodat u nooit hoeft te zorgen voor een verversing of onderhoud van de bloemen.

Een bloemen abonnement is al verkrijgbaar vanaf 15 euro per keer, wat een voordelige optie is voor bedrijven die continu verse bloemen willen tentoonstellen zonder zich zorgen te maken over hoge kosten. Daarnaast bieden wij op maat gemaakt bloemwerk aan voor speciale gelegenheden zoals recepties, bedrijfsopeningen en jubilea, maar ook voor verjaardagen en secretaressedagen.